zevenmijlslaarzendag


Ondernemer, gun jezelf de luxe van een Heidag:
dé manier om je zakelijke koers te bepalen

Als zelfstandig ondernemer kun je niet terugvallen op een team en sta je er vaak alleen voor. Daar heb je natuurlijk voor gekozen maar het is niet altijd makkelijk en lang niet altijd de beste weg. En dat is wel wat je wilt: het beste voor je klant, voor je bedrijf en voor jezelf. Hoe zou het zijn als je het even niet meer alleen hoeft te doen? Ervaar het en gun jezelf de luxe van volledige en professionele aandacht tijdens de Heidag. Trek je zevenmijlslaarzen maar aan want wij gaan flinke stappen vooruit zetten. We gaan mogelijkheden en kansen opmerken en plannen maken hoe ze te benutten!

Wat gaan we doen?

Voor wie is de Heisessie?

De Heisessie is voor ambitieuze ondernemers die het zichzelf gunnen om de meerwaarde te ervaren van:

Daarbij focussen we op:

Ambities & drijfveren

Opdrachten

Nieuwe opdrachten

Bedrijfsvoering

Het Essentiemodel

Ik werk met het door mij ontwikkelde Essentiemodel dat zich richt op de drie kernonderdelen:

  1. de inhoud van waar je mee bezig bent
  2. het proces om van plan naar resultaat te komen
  3. de juiste randvoorwaarden
Tijdens de Heisessie staat vooral het onderdeel ‘Inhoud’ centraal met aandacht voor Ambities & Drijfveren, Klanten, Nieuwe klanten en Bedrijfsvoering.
essentiemodel
Essentiemodel

De driedeling bedrijfsvoering, jagen en leveren heeft mij veel inzicht gebracht in hoe het nu verdeeld is en waar ik naar toe wil.

Cursist Monique van Zoelen over het Essentiemodel
profielfoto Marcelline van Velzen

Marcelline van Velzen aan het woord

Hi, mijn naam is Marcelline van Velzen. Ik werk als Effectiviteitscoach. Ik optimaliseer resultaten door focus en structuur aan te brengen. Ik leer je anders te denken en werken zodat je meer uit jezelf haalt en zakelijk beter presteert. Dat doe ik vanuit mijn bedrijf VVO (Van Velzen Organizing) - van PLAN naar RESULTAAT en vanuit de overtuiging dat succes maakbaar is en draait om kansen zien en benutten. Ik heb een academische opleiding, werk als trainer en coach voor ondernemers en ondernemende professionals en heb veel ervaring in managementfuncties, HRM en communicatie. Tevens werk ik met veel plezier voor ondernemingsraden en ik sta ze graag bij met raad en daad bij hun functioneren en bij het overleg met de bestuurder.

Unieke tevredenheidsgarantie voor coaching

Unieke tevredenheidsgarantie

Klantwaarde staat voor mij voorop. Er is mij veel aan gelegen tevreden klanten te hebben. Ben je niet tevreden? Laat het me weten. Blijf je niet tevreden? Ik geef je voor de Heidag een unieke 'Niet tevreden? Geld terug' garantie.

PS. Twijfel je nog? Doorgaan zoals je deed brengt je niets nieuws. Met de unieke tevredenheidsgarantie heb je niets te verliezen!