Aankomende evenementen

Workshop (Je)zelf de baas. Groei door focus en structuur

Zevenmijlslaarzendag: gun jezelf de luxe van een Heidag

Programma's

Essentiemodel
Het Essentiemodel

Ik bied diverse programma’s aan die je effectiever leren werken. Programma’s die je stimuleren om te doen wat nodig is om te bereiken wat je wilt. Je leert slimmere doelen en plannen beter, sneller en flexibeler te realiseren. In de programma’s gebruik in mijn Esssentiemodel, gebaseerd op Agile en Scrum. In dit model komen de 3 kernonderdelen die aandacht vereisen wanneer het gaat om verbeteren van resultaten samen:
1.   de inhoud van waar je mee bezig bent
2.   het proces dat je volgt om van doel naar resultaat te komen
3.   de juiste randvoorwaarden

Kenmerken van het Essentiemmodel zijn:
1.   de grote eenvoud
2.   de volledigheid
3.   de actualiteit.

Hiermee maak je waar wat je redelijkerwijs wilt!

Effectiviteitsgesprek

⇒ Verhoog-je-effectiviteitsgesprek

Tijdens het Verhoog-je-effectiviteitsgesprek krijg je niet alleen duidelijk waar exact de schoen wringt voor jou, maar je ontdekt ook welke stappen je direct kunt zetten om dat te verbeteren. We bekijken jou, je bedrijf en de wereld om je heen en ontdekken waar jouw kansen liggen. Je komt exact te weten wat jij nodig hebt en hoe je dat kunt krijgen. Ik vertel je bij welke stappen ik je kan helpen en uiteraard vertel ik ook wanneer ik dat niet kan.

Masterclass

⇒ Masterclass, workshop, hei-sessie en meer

Geregeld organiseer ik workshops, trainingen, webinars, verdiepingsdagen en Heisessies. Tijdens het Effectiviteitsgesprek komt dit vanzelf ter sprake wanneer het jou verder helpt, dus boek direct.

Met mijn coachprogramma kun je ieder moment starten. Individuele heisessies vinden plaats op afspraak. Workshops, masterclasses, heisessies in groepsverband en andere evenementen kondig ik aan op LinkedIn, op Facebook en in mijn eZine. Daar deel ik ook geregeld tips. Volg mij daar of meld je aan voor het eZine en je blijft op de hoogte. 

Online training

⇒ Online cursus

Ontspannen je plannen waarmaken! Ook jij kunt dat. In de online training van PLAN naar RESULTAAT met de Scrum voor ondernemers leer je modern ondernemen met focus en structuur. Start daarom nog vandaag met deze cursus.

 

Incompany

⇒ Incompany training

Voor bedrijven maak ik trainingen op maat, zoals
– training voor ondernemende professionals, 1 op 1 of in groepsverband
– teamtrainingen gericht op effectieve samenwerking