Ik ben bestuurskundige en ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met algemeen management, communicatie, bestuurlijke ondersteuning en personeelszaken. Daarnaast hebben 'het runnen van het thuisfront' en vrijwilligerswerk altijd een belangrijke plaats ingenomen. Organisaties waaraan ik verbonden ben geweest zijn o.a. de Vrije Universiteit, Rijkswaterstaat, KWF Kankerbestrijding, Ministerie van Sociale Zaken, de Loogmangroep, Humanitas en Pinoké.

 

In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf VVO - van PLAN naar RESULTAAT. Ik help MKB ondernemers en zelfstandig professionals hun doelen te bereiken. Ik gebruik daarbij mijn eigen methode, gebaseerd op Scrum. Ik geef trainingen 'Je doel bereiken met Scrum voor ondernemers' zowel incompany als open inschrijving. Daarnaast treed ik op als scrummaster voor ondernemers en geef intensieve individuele begeleiding.

 

Met VVO - van PLAN naar RESULTAAT doe ik wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt. Enerzijds ben ik analytisch en weet ik snel tot de kern te komen. Anderzijds ben ik operationeel en sterk in het scheppen van orde en structuur en in verbinden. Een mooie combinatie om jou te helpen!

 

Ik realiseer me dat een groot vertrouwen nodig is om vreemde ogen toe te laten in je omgeving. Ik benader iedereen met respect, zonder te oordelen en ga vertrouwelijk om met je gegevens.

View 🔹Marcelline van Velzen🔹's profile on LinkedIn

Over het logo

Tijdens een schooluitje stond mijn jongste zoon naar schilderijen van Corneille te kijken. De vertegenwoordiger van het museum vroeg de kinderen wat ze opviel bij de schilderijen en wat dat met ze deed. "Veel kleur" riepen ze direct en 'Daar word ik vrolijk van". Ik hoop dat jij ook vrolijk wordt van mijn diensten. Vandaar een veelkleurig logo! De cirkels staan voor de vele ballen die we vaak in de lucht houden en als er eentje dreigt te ontsnappen … dan is het tijd voor hulp.

Aangesloten bij