Leer effectief werken tijdens de
Masterclass van PLAN naar RESULTAAT

Heb jij

 • teveel te doen en weet je niet waar te beginnen
 • last van uitstelgedrag
 • gebrek aan focus, inzicht en structuur
 • overal en nergens je to-do briefjes liggen
 • een ontevreden gevoel over jezelf
 • goede ideeën in overvloed die haperen in de uitvoering

Waardoor je:

 • te weinig verdient
 • groei misloopt
 • klanten verliest
 • het plezier in je werk verliest
 • zelfvertrouwen afneemt

Herken jij je hierin?

Dan is het tijd om in actie te komen

Tijdens de Masterclass leer je hoe je sneller, beter en flexibeler van PLAN naar RESULTAAT komt met meer rust, regie, plezier en zelfvertrouwen in het ondernemen. Ik leer je werken volgens het Essentiemodel. Er zijn veel theorieën over effectief werken en aanverwante onderwerpen zoals timemanagement, focus, plannen en planning, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Voor mij is het nooit een issue geweest, maar een aangenaam aanwezige vaardigheid. Een vanzelfsprekendheid. Het raakt me wanneer ik anderen er mee zie worstelen. Ik wilde dat beter begrijpen en ben me gaan verdiepen in oorzaken en theorieën.

De theorieën die ik tegenkwam vond ik niet praktisch, of niet compleet, of niet meer van deze tijd. We leven in een tijd waarin de wereld snel verandert. Effectief werken gaat dus vooral ook om flexibel werken. Ik verdiepte me in de werkwijze van succesvolle bedrijven en kwam op het spoor van de Agile en Scrum manier van denken en werken.
Ook ontdekte ik dat er 3 zaken aandacht vereisen wanneer het gaat om verbeteren van resultaten:
  1.   de inhoud van waar je mee bezig bent
  2.   het proces dat je volgt om van plan naar resultaat te komen
  3.   de juiste randvoorwaarden

Gaandeweg is mijn eigen model ontstaan: het Essentiemodel. Kenmerkend voor dit model zijn
  1.   de grote eenvoud
  2.   de volledigheid
  3.   de actualiteit.
Hiermee kan iedereen leren om steeds slimmere plannen om te zetten in steeds betere resultaten.

Hoe fijn zou het zijn met meer

 • rust in je hoofd
 • regie in je werk
 • plezier en zelfvertrouwen

Zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen de dingen waar het je werkelijk om gaat. Wat is voor jou belangrijk?  Is dat misschien:

 • meer tijd voor thuis
 • de weekenden weer vrij
 • voldoende tijd om te sporten
 • zorgeloos op vakantie

Referentie

Ik merk dat ik impulsief kan werken met weinig focus en structuur. Ook realiseerde ik me dat ik vaker dezelfde goede plannen heb die ik niet uitvoer omdat ik ze weer vergeet. Totdat ik het weer opnieuw bedenk. Deze werkwijze wilde ik doorbreken.

Ik had van tevoren enthousiaste verhalen gehoord over de Masterclass met de Scrum methode, maar ik dacht wel: Daar heb je weer zo’n systeem”. Maar dit is echt anders! Dit is zo’n natuurlijk systeem dat ik er niet veel moeite voor hoef te doen om het vol te houden. Eigenlijk ben je stom bezig als je het niet doet!

Mijn hoofd is weer leeg en ik heb meer structuur met focus op mijn doelen. Ik ben bekend met timemanagement, maar in deze methode zit zoveel meer dan dat. Het digitaal werken, consequent de actielijst relateren aan mijn doelen, het overzicht, meer zicht op hoeveel tijd iets kost, het lekkere gevoel wanneer ik klaar ben en de grote eenvoud … dat is waarom ik volgens deze methode blijf werken.

Marie-José Giebels
eigenaar Mind Direction, voor harde resultaten met zachte sales

Goed om te weten

een bewezen succesvolle methode

Ik leer je werken volgens Scrum, een internationaal zeer succesvolle manier om beter, sneller en flexibeler te werken. Bedrijven als Apple, Google en Toyota werken hier al lang mee en de werkwijze verspreid zich als een olievlek binnen en buiten het bedrijfsleven. Deze werkwijze heb ik aangepast en uitgebreid met mijn eigen model, zodat de methode ook voor ondernemers zeer goed werkt. 

voor ondernemers

Ik richt me vooral op ZZP’ers die wil aanpakken en verbeteren, kansen willen zien en grijpen.  Wanneer tijd schaars is en je lijst met plannen lang, zal je slimmer in plaats van harder moeten werken.  Ik leer je hoe je dat doet, eenvoudig en praktisch.

praktijkgericht

Tijdens de Masterclass ga je er direct mee aan de slag, dus breng je laptop en je doelen voor komend jaar mee. Dan zet jij nog dezelfde dag stappen van PLAN naar RESULTAAT.

Over ...

Hi, mijn naam is Marcelline van Velzen.

Ik ben Effectiviteitscoach en Scrummaster voor ondernemers. Ik coach vooral ZZP’ers zodat zij:
• ontspannen de regie voeren over zichzelf en daarmee over hun business
• kansen zien en optimaal weten te benutten
• met meer plezier en zelfvertrouwen gaan ondernemen

Om ‘doelen stellen – plannen maken – resultaten behalen’ te veranderen in 'doordachtere doelen – slimmere plannen – betere resultaten', werk ik met mijn klanten aan zowel inhoud, als het proces én de randvoorwaarden.

Na mijn afstuderen koos ik voor HRM- en communicatiefuncties en kwam ik al snel in managementrollen terecht. Ik werkte voor o.a. het Ministerie van Sociale Zaken, Rijkswaterstaat en de Vrije Universiteit. Sinds 2015 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf VVO – van PLAN naar RESULTAAT.

Hi, mijn naam is Marcelline van Velzen.

Ik ben Effectiviteitscoach en Scrummaster voor ondernemers. Ik coach vooral ZZP’ers zodat zij:
• ontspannen de regie voeren over zichzelf en daarmee over hun business
• kansen zien en optimaal weten te benutten
• met meer plezier en zelfvertrouwen gaan ondernemen

Om ‘doelen stellen – plannen maken – resultaten behalen’ te veranderen in 'doordachtere doelen – slimmere plannen – betere resultaten', werk ik met mijn klanten aan zowel inhoud, als het proces én de randvoorwaarden.

Na mijn afstuderen koos ik voor HRM- en communicatiefuncties en kwam ik al snel in managementrollen terecht. Ik werkte voor o.a. het Ministerie van Sociale Zaken, Rijkswaterstaat en de Vrije Universiteit. Sinds 2015 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf VVO – van PLAN naar RESULTAAT.

Praktische informatie

Je kunt zowel individueel als in groepsverband deelnemen aan de Masterclass van PLAN naar RESULTAAT.
De eerstvolgende groepstraining vindt plaats op vrijdag 1 februari 2019 met maximaal 4 deelnemers. 
De datum van een individuele training stellen we natuurlijk in overleg vast.

Inloop vanaf 8.45 uur
Start 9.00 uur. Rond 14.30 uur ronden we af.

Locatie
Amstelveen

Kosten
€ 197,- excl BTW p.p, maximaal 4 deelnemers.*
€ 497,- excl BTW voor een individuele training.
* Meld je je samen aan, dan ontvangt ieder 10% korting, niet in combinatie met andere acties en kortingen.

 Koffie, thee, versnaperingen en gebruik van materiaal zijn inbegrepen.