Aankomende evenementen

Workshop (Je)zelf de baas. Groei door focus en structuur

Dromen waarmaken

Er zijn veel theorieën over effectief werken. Over bereiken wat je wilt. Google maar eens op effectief werken en aanverwante onderwerpen zoals timemanagement, focus, plannen en planning, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Het zijn veelbesproken onderwerpen. Voor mij is het nooit een issue geweest, maar een aangenaam aanwezige vaardigheid. Een vanzelfsprekendheid. Het raakt me wanneer ik anderen er mee zie worstelen. De stap om anderen ermee te helpen was snel gezet. Ik ben me er in gaan verdiepen toen ik het beter wilde begrijpen en meer wilde weten over oorzaken en theorieën. 

De theorieën die ik tegenkwam vond ik niet praktisch, of niet compleet, of niet meer van deze tijd. We leven in een tijd waarin de wereld snel verandert. Effectief werken gaat dus vooral ook om flexibel werken. Ik verdiepte me in de werkwijze van succesvolle bedrijven en kwam op het spoor van de Agile en Scrum manier van denken en werken.

Essentiemodel
Het Essentiemodel

Ik ontdekte dat er 3 kernonderdelen aandacht vereisen wanneer het gaat om verbeteren van resultaten:

1.   de inhoud van waar je mee bezig bent
2.   het proces dat je volgt om van doel naar resultaat te komen
3.   de juiste randvoorwaarden

Gaandeweg is mijn eigen model ontstaan: het Essentiemodel. Kenmerkend voor dit model zijn:
1.   de grote eenvoud
2.   de volledigheid
3.   de actualiteit.

Hiermee is het voor iedereen mogelijk om waar te maken wat je redelijkerwijs wilt!

Programma's

Ik bied diverse programma’s aan die jou helpen je doelen te formuleren en je plannen te realiseren. Een goede eerste stap is het Verhoog-je-effectiviteitsgesprek. Boek dat gesprek nog vandaag! Je krijgt niet alleen duidelijk waar exact de schoen wringt voor jou, maar je ontdekt ook welke stappen je direct kunt zetten om dat te verbeteren. Vanuit mijn expertise bekijken we jou, jouw bedrijf en de wereld om je heen om te ontdekken waar jouw kansen liggen. Je komt exact te weten wat jij nodig hebt en hoe je dat kunt krijgen. Ik vertel je bij welke stappen ik je kan helpen en uiteraard vertel ik ook wanneer ik dat niet kan.

Masterclass

⇒ Masterclass, workshop, hei-sessie en meer

Geregeld organiseer ik workshops, trainingen, webinars, verdiepingsdagen en heisessies. Tijdens het Effectiviteitsgesprek komt dit vanzelf ter sprake wanneer het jou verder kan helpen. Dus meld je aan voor het Effectiviteitsgesprek. Met mijn coachprogramma kun je ieder moment starten. 

Op LinkedInFacebook en in mijn eZine deel ik geregeld tips. Volg mij daar en je blijft op de hoogte. 

Online training

⇒ Online training

De online basistraining ‘Slim leidinggeven aan jezelf’ met Scrum bied je alle kennis die je nodig hebt voor persoonlijk leiderschap op basis van Agile en Scrum. De cursus wordt aangeboden in een professionele leeromgeving. Ontvang via mijn website een kortingscode van 10%.

Incompany training

Voor bedrijven maak ik trainingen op maat, zoals
– training voor ondernemende professionals, 1 op 1 of in groepsverband
– teamtraining om beter, sneller en flexibeler samen te werken

Incompany