Marcelline van Velzen
brillen
Effectiviteitsgesprek
brillen

Het Verhoog-je-effectiviteitsgesprek: iets voor jou?

Het Effectiviteitsgesprek is een persoonlijk adviesgesprek voor professionals die stoeien met:

Ze zijn er klaar voor om meer uit zichzelf te halen en zakelijk meer te bereiken. Zij hebben al langer geprobeerd om hun business naar een hoger niveau te brengen, maar dat is ze nog onvoldoende gelukt. Zij zijn het zat dat ze omzet mislopen, dat klanten ontevreden worden, om ‘s avonds en in de weekenden door te werken. Ze willen het plezier in hun werk weer terug.

Wat levert het op?

Tijdens het gesprek krijg jij niet alleen duidelijk waar exact de schoen wringt voor jou, maar ontdek je ook welke stappen je direct kunt zetten om dat te veranderen. We kijken positief kritisch naar jou, je werksituatie en de wereld om je heen om te ontdekken waar jouw kansen liggen. Je komt exact te weten wat jij nodig hebt en hoe je dat kunt krijgen. Ik vertel je bij welke stappen ik je kan helpen en uiteraard vertel ik ook wanneer ik dat niet kan.

Wanneer is een Effectiviteitsgesprek zinvol?

Wanneer je worstelt met bovengenoemde zaken én je er klaar voor bent om een volgende stap te zetten in je groei. Maar ook wanneer je:

Het Essentiemodel

Ik werk met het door mij ontwikkelde Essentiemodel dat bestaat uit de drie kernonderdelen die nodig zijn om resultaten te verbeteren:

Hiermee wordt het voor iedereen haalbaar om doordachte doelen en slimmere plannen om te zetten in betere resultaten. Ik vertel je er meer over in het Effectiviteitsgesprek.

Essentiemodel
Essentiemodel