Effectief met het Essentiemodel

Er zijn veel theorieën over effectief werken. Over bereiken wat je wilt. Google maar eens op effectief werken en aanverwante onderwerpen zoals timemanagement, focus, plannen en planning, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Het zijn veelbesproken onderwerpen. Voor mij is het nooit een issue geweest, maar een aangenaam aanwezige vaardigheid. Een vanzelfsprekendheid. Het raakt me wanneer ik anderen er mee zie worstelen. Ik wilde dat beter begrijpen en ben me gaan verdiepen in oorzaken en theorieën.

De theorieën die ik tegenkwam vond ik niet praktisch, of niet compleet, of niet meer van deze tijd. We leven in een tijd waarin de wereld snel verandert. Effectief werken gaat dus vooral ook om flexibel werken. Ik verdiepte me in de werkwijze van succesvolle bedrijven en kwam op het spoor van de Agile en Scrum manier van denken en werken.
Ook ontdekte ik dat er 3 zaken aandacht vereisen wanneer het gaat om verbeteren van resultaten:
  1.   de inhoud van waar je mee bezig bent
  2.   het proces dat je volgt om van plan naar resultaat te komen
  3.   de juiste randvoorwaarden

Gaandeweg is mijn eigen model ontstaan: het Essentiemodel. Kenmerkend voor dit model zijn
  1.   de grote eenvoud
  2.   de volledigheid
  3.   de actualiteit.
Met dit model is het voor iedereen haalbaar om steeds slimmere plannen om te zetten in steeds betere resultaten.

Essentiemodel
Het Essentiemodel
succesgids+eZine

Download gratis de SUCCESGIDS van PLAN naar RESULTAAT

Wat kan ik voor je doen?

Alles wat ik aanbied is erop gericht om jou sneller, beter en flexibeler van PLAN naar RESULTAAT te brengen met meer rust, regie, plezier en zelfvertrouwen in het ondernemen. Als dat is waar jij behoefte aan hebt, dan adviseer ik je om nog vandaag het Effectiviteitsgesprek aan te vragen. We bespreken dan jou situatie. Waar loop jij tegen aan? Hoe kun je dat verbeteren? Wat heb je er al aan gedaan? Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat heb jij nog nodig en hoe ga je dat krijgen? We bekijken het breed en open. We gaan op zoek naar jouw kansen. We gaan onderzoekend kijken naar jezelf, jouw bedrijf en de wereld om je heen om te ontdekken waar jouw kansen liggen.

Als we helder hebben waar jij behoefte aan hebt, dan zou je kunnen instromen in mijn coachprogramma. Dat kan op ieder moment starten. Net als mijn online training dat je volledig volgt wanneer en waar het jouw uitkomt. Geregeld organiseer ik workshops, trainingen, webinars, verdiepingsdagen en heisessies. Tijdens het Effectiviteitsgesprek komt dit vanzelf ter sprake wanneer het jou verder kan helpen. 

Op LinkedInFacebook en in mijn eZine deel ik geregeld tips. Volg mij daar en je blijft op de hoogte. 

Effectiviteitsgesprek

⇒ Uitnodiging voor het Effectiviteitsgesprek

Online training

⇒ Online training

De online basistraining ‘Slim leidinggeven aan jezelf’ met Scrum bied je alle kennis die je nodig hebt voor persoonlijk leiderschap op basis van Agile en Scrum. De cursus wordt aangeboden in een professionele leeromgeving. Ontvang via mijn website een kortingscode van 10%.

Masterclass

⇒ Masterclass, workshop, hei-sessie en meer

Geregeld organiseer ik workshops, trainingen, webinars, verdiepingsdagen en heisessies. Tijdens het Effectiviteitsgesprek komt dit vanzelf ter sprake wanneer het jou verder kan helpen. Of blijf op de hoogte via mijn eZine.

Incompany training

Voor bedrijven maak ik trainingen op maat, zoals
– training voor ondernemende professionals, 1 op 1 of in groepsverband
– teamtraining om beter, sneller en flexibeler samen te werken

Incompany