Harder werken ook niet, wanneer je niet aan de juiste zaken werkt​!

Harder roeien helpt niet, als de boot de verkeerde kant op vaart. Harder werken helpt ook niet, wanneer je niet aan de juiste zaken werkt. Kijk daarom altijd goed of de koers die je gaat nog steeds de juiste is. De zomer periode is daar uitstekend geschikt voor, want vaak ontstaat dan ruimte om gas terug te nemen en afstand te nemen van het werk. Speciaal daarvoor bied ik de Heidag aan: de beste manier om je zakelijke koers te bepalen.

Neem de tijd

Bekijk in deze periode opnieuw je zakelijke koers en lange termijn doelen. Wat is er veranderd ten opzichten van een jaar geleden? Bij jou, in je vakgebied en daarbuiten? Reflecteer op je ervaringen en zoek naar kansen die eerder onopgemerkt bleven voor je. Laat je verrassen door je ontdekkingen en inzichten. 

Trek de zevenmijlslaarzen aan tijdens de Heidag

In de zomerperiode is mijn Heidag populair. Deze dag is speciaal voor ambitieuze ondernemers die met volledige focus en in alle rust doelen willen stellen en plannen maken voor de komende maanden. 1 op 1 en met 100% aandacht voor hun bedrijf. Daarbij focussen we op Ambities & Drijfveren, Leveren (klanten), Jagen (klanten krijgen) en Bedrijfsvoering. Het resultaat is een concreet en realistisch plan dat alleen nog maar uitgevoerd hoeft te worden. Harder werken helpt niet. Slimmer werken wel.

Gun jezelf de luxe van een Heidag; de beste manier om je zakelijke koers te bepalen.

IK WENS JE EEN FIJNE ZOMER!