succesgids+eZine

Download gratis de SUCCESGIDS van PLAN naar RESULTAAT

succesgids+eZine

Download gratis de SUCCESGIDS van PLAN naar RESULTAAT

persoonlijk leiderschap

⇒ 'Slim leidinggeven aan jezelf' programma's

Veel ondernemers bruisen van de ideeën. Deze ideeën omzetten in slimme plannen en klinkende resultaten blijkt vaak een struikelblok. Het komt aan op persoonlijk leiderschap. Dat is de basis van iedere succesvolle onderneming. Gelukkig kun je dat  leren! In  diverse unieke coachprogramma’s leer ik ondernemers mee te bewegen in de snel veranderende wereld en slim leidinggeven aan zichzelf om daarmee zakelijk succes te creëren. Ik gebruik daarbij mijn eigen methode, gebaseerd op Agile en Scrum.

Aandacht tijdens de Masterclass

⇒ Masterclass van PLAN naar RESULTAAT met de Scrum methode

Deze Masterclass is de katalysator in succesvoller werken. In korte tijd leer je een eenvoudige en praktische methode om plannen succesvoller om te zetten in resultaat. Ik leer je beter, sneller en flexibeler te ondernemen. En ik leer je hoe je dat op lange termijn zelf kunt vasthouden. Ik leer je werken volgens mijn eigen succesvolle methode, gebaseerd op Agile en Scrum. 

⇒ Online training

De online basistraining ‘Slim leidinggeven aan jezelf’ met Scrum bied je alle kennis die je nodig hebt voor persoonlijk leiderschap op basis van Agile en Scrum. De cursus wordt aangeboden in een professionele leeromgeving. Ontvang via mijn website een kortingscode van 10%.

⇒ Zevenmijlslaarzen - dag

Tijdens de Zevenmijlslaarzen dag bepalen we samen je zakelijke strategie en stellen voor de komende periode een concreet en realistisch plan op dat bij jou past. We lichten jou en je bedrijf door aan de hand van een aantal vaste stappen en mijn Essentiemodel. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en ideeën en met slimmere plannen die zorgen voor betere resultaten.

Incompany scrumtraining

⇒ Incompany training

Voor bedrijven maak ik trainingen op maat, zoals
– training voor ondernemende professionals, 1 op 1 of in groepsverband
– teamtraining om beter, sneller en flexibeler samen te werken
– training reflecteren in teamverband

Strategiegesprek

⇒ Strategiegesprek (tijdelijk gratis)

Welk doel je jezelf ook stelt, de grootste uitdaging zit in de uitvoering van je plan. Wanneer jij wilt weten hoe je in een opgaande spiraal terecht komt en steeds betere PLANNEN omzet in steeds betere RESULTATEN, maak dan gebruik van mijn aanbod. Vrijblijvend en tijdelijk gratis t.w.v. € 97,- excl. BTW)!

succesgids+eZine

⇒ Succesgids van PLAN naar RESULTAAT

Lees in mijn Succesgids de 7 tips om succesvoller te worden in het omzetten van PLANNEN in RESULTATEN.

scrumgids + ezine

⇒ Officiële Scrumgids

De officiële Nederlandstalige Scrumgids van Jeff Sutherland en Ken Schwaber, de bedenkers van Scrum. Compleet, kort en krachtig.