Succesgids van PLAN naar RESULTAAT

Download gratis de SUCCESGIDS van PLAN naar RESULTAAT

Succesgids van PLAN naar RESULTAAT

Download gratis de SUCCESGIDS van PLAN naar RESULTAAT

Scrum voor ondernemers

⇒ NIEUW: Online cursus Scrum voor ondernemers

De online cursus Scrum voor ondernemers start op maandag 21 mei 2018 met een Scrum Bootcamp. Gedurende 6 weken krijg je wekelijks één of meerder modules en kun je deelnemen aan drie webinars.  

Aandacht tijdens de Masterclass

⇒ Masterclass van PLAN naar RESULTAAT met de Scrum methode

Deze Masterclass is de katalysator in succesvoller werken. In kleine groepen van maximaal 8 personen leer ik je in korte tijd een eenvoudige en praktische methode om plannen succesvoller om te zetten in resultaat. Ik leer je beter, sneller en flexibeler te ondernemen. En ik leer je hoe je dat op lange termijn zelf kunt vasthouden. Ik leer je werken met een internationaal zeer succesvolle methode, uitgebreid met mijn eigen model voor succesvol ondernemen.

scrum scoaching van steeds beter plannen naar steeds betere resultaten

⇒ Coaching van PLAN naar RESULTAAT

Een intensieve ‘on the job’ coaching. In eerste instantie ligt de nadruk op de werkwijze. Gaandeweg komen inhoudelijke thema’s aan de orde en pakken we die aan. 

Zaken zoals betere prioriteitstelling, focus, reflectie en continu verbeteren maken we onderdeel van de dagelijkse routine. Uiteraard gaan we ook nader in op de 3 ‘knoppen‘ die iedere professional tot zijn beschikking heeft om van zijn bedrijf een succes te maken. 

Impact is gegarandeerd!

Zevenmijlslaarzendag voor de scrum methode

⇒ Zevenmijlslaarzen - dag

Zodra Klein Duimpje zijn zevenmijlslaarzen aantrekt, komt hij waar hij zijn wil. Dat gaan wij ook doen. Wij trekken de zevenmijlslaarzen aan en gaan een dag intensief aan de slag om enorme stappen te maken. We lichten je bedrijf door aan de hand van een aantal vaste stappen en mijn Essentiemodel voor ondernemers. formuleren de sterke en zwakke punten, bespreken waar je vandaan komt, waar je heen wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en ideeën en een concreet plan.

Incompany scrumtraining

⇒ Incompany training

Voor bedrijven maak ik trainingen op maat, zoals
– training voor ondernemende professionals, 1 op 1 of in groepsverband
– teamtraining om beter, sneller en flexibeler samen te werken
– training reflecteren in teamverband

Strategiegesprek

⇒ Strategiegesprek (tijdelijk gratis)

Welk doel je jezelf ook stelt, de grootste uitdaging zit in de uitvoering van je plan. Wanneer jij wilt weten hoe je in een opgaande spiraal terecht komt en steeds betere PLANNEN omzet in steeds betere RESULTATEN, maak dan gebruik van mijn aanbod. Vrijblijvend en tijdelijk gratis t.w.v. € 97,- excl. BTW)!