Het is mijn overtuiging dat succes maakbaar is. Het is mijn missie om jou te helpen succesvoller te zijn bij het realiseren van beter, sneller en flexibeler resultaat. Dat is wat ik doe met VVO – van PLAN naar RESULTAAT. Ik train, coach en adviseer ondernemers en ondernemende professionals. Ik breng structuur aan in gedachten en werkwijzen en maak complexe zaken eenvoudig. Ik dring snel door tot de kern van een probleem en vind daarna een praktische oplossing. Mijn belofte is dat ik mijn klanten een eenvoudige methode leer om succesvoller te zijn en dit resultaat op lange termijn zelf kunnen vasthouden.

SUCCESGIDS

Download gratis de SUCCESGIDS van PLAN naar RESULTAAT

Wat kan ik voor je doen?

⇒ Masterclass van PLAN naar RESULTAAT met de Scrum methode

Deze Masterclass is de katalysator in succesvoller werken. In kleine groepen van maximaal 8 personen leer ik je in korte tijd een eenvoudige en praktische methode om plannen succesvoller om te zetten in resultaat. Ik leer je beter, sneller en flexibeler te ondernemen. En ik leer je hoe je dat op lange termijn zelf kunt vasthouden. Ik leer je werken met een internationaal zeer succesvolle methode, uitgebreid met mijn eigen model voor succesvol ondernemen.

⇒ Coaching van PLAN naar RESULTAAT

Een intensieve ‘on the job’ coaching. In eerste instantie ligt de nadruk op de werkwijze. Gaandeweg komen inhoudelijke thema’s aan de orde en pakken we die aan. 

Zaken zoals betere prioriteitstelling, focus, reflectie en continu verbeteren maken we onderdeel van de dagelijkse routine. Uiteraard gaan we ook nader in op de 3 ‘knoppen‘ die iedere professional tot zijn beschikking heeft om van zijn bedrijf een succes te maken. 

Impact is gegarandeerd!

⇒ Klaar voor de start ...... 2018

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Altijd weer een moment om nieuwe plannen te maken. Als het december 2018 is, wat wil jij dan bereikt hebben? En wat is er voor nodig? Hoe ging het afgelopen jaar en wat kun je daarvan leren? Maak nu je plannen voor het nieuwe jaar.

Ik train, coach en adviseer ondernemers en ondernemende professionals van PLAN naar RESULTAAT. In december en januari organiseer ik speciale Klaar voor de start sessies. Wij trekken een dagdeel uit om 1 op 1 een Jaarplan 2018 maken. Zodat jij klaar bent voor de start van het nieuwe jaar en jij in december 2018 tevreden kunt terugkijken.

⇒ Zevenmijlslaarzen - dag

Wanneer Klein Duimpje zijn zevenmijlslaarzen aantrok, kwam hij waar hij zijn wilde. Dat gaan wij ook doen. Wij trekken de zevenmijlslaarzen aan en gaan een dag intensief aan de slag om enorme stappen te maken. We lichten je bedrijf door, formuleren de sterke en zwakke punten, bespreken waar je vandaan komt, waar je heen wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en ideeën.

⇒ Incompany training

Voor bedrijven maak ik trainingen op maat, zoals
– training voor ondernemende professionals, 1 op 1 of in groepsverband
– teamtraining om beter, sneller en flexibeler samen te werken
– training reflecteren in teamverband

Delen mag 🙂
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone