AANBOD

Een training voor zelfstandig professionals die hun bedrijf naar een hoger plan willen trekken. De 'on the job' Scrum training voor ondernemers is dé katalysator voor het boeken van resultaat. 

 

De training beslaat een periode van 2 weken en start met een krachtige workshop. Tijdens de workshop starten de deelnemers al met toepassen van de methode in het eigen werk. Aansluitend krijgen de deelnemers hierin twee weken 'on the job' begeleiding. Impact is gegarandeerd! 

LEES MEER

Deskundige individuele begeleiding voor zelfstandig professionals die hun bedrijf naar een hoger plan willen trekken. Als consultant of Scrummaster voor ondernemers bied ik 1 op 1 maatwerk. Aan de orde komen de 3 'knoppen' die iedere ondernemer tot zijn beschikking heeft om van zijn bedrijf een succes te maken. Ik denk mee, reflecteert en bied hulp van strategie tot en met de implementatie. Mijn doel is dat mijn klant zijn doel bereikt!

LEES MEER

Een programma voor teams in het MKB of bijvoorbeeld Stichtingen die de positieve resultaten van Scrum met het eigen team willen ervaren. Vooral wanneer al sprake is van zelfsturende teams, biedt Scrum een voor de hand liggend raamwerk om de teams succesvol te laten werken. 

 

Leidinggevenden en medewerkers worden meegenomen in de theorie van Scrum en samen bepalen we de vertaalslag van Scrum in het specifieke team, afdeling of organisatie.

LEES MEER


Wil je Meer informatie of kennismaken? Laat het me weten.