"Begin met dat wat nodig is, doe dan wat mogelijk is en je zult al snel doen wat onmogelijk is"

 

 

Een mooie slogan van Franciscus van Assisi, gebruikt door ZAAI, een samenwerkingsverband van Gemeente Amstelveen, Rabobank Amstel en Vecht en Ondernemersvereniging Amstelveen en Inzicht-in-Zicht Coaching en Training. Zij bieden mij de kans om met Van Velzen Organizing mee te doen in het coachtraject 2016. 

 

De slogan vind ik prachtig en kan in vele situaties van nut zijn. Heb jij als particulier of kleine ondernemer moeite met het op orde houden van je omgeving? Je correspondentie, administratie, financiën, wil je je werk zo goed en eenvoudig mogelijk organiseren? Denk er dan eens aan: "Begin met dat wat nodig is, doe dan wat mogelijk is en je zult al snel doen wat onmogelijk is." 

Toch een steuntje in de rug nodig? Ik help je graag.

 

---------------------------

Marcelline van Velzen is eigenaar van Van Velzen Organizing en gespecialiseerd in thuisadministratie, budgetcoaching en ondersteuning aan ondernemers. Van Velzen Organizing bied je de office manager voor bij je thuis, zowel zakelijk als privé onder het motto: “Je omgeving op orde, jezelf op orde, tijd voor waar het werkelijk om gaat. “ Voor meer informatie: www.vanvelzenorganizing.nl.